Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

EMC Kennissessie VxRail | 4 mei 2016

4 mei 2016 @ 10:00 - 12:00

VxRail is een complete oplossing die compute, networking, storage en virtualisatie verenigt in één kant-en-klare appliance, welke sneller te installeren is dan iemand ‘hyper-converged infrastructure’ kan zeggen! EMC en VMware hebben de krachten gebundeld en hebben deze appliance gemeenschappelijk ontwikkeld en zetten nu de volgende stap in het moderne software defined en schaalbare datacenter van de 21e eeuw.

 

Klein beginnen en simpel schalen is het devies, zonder hoofdpijn uitbreiden omdat de extra appliances automatisch worden geïntegreerd.

Deze schaalbaarheid en eenvoud gaan niet ten koste van de betrouwbaarheid. Zowel in de compute- als de storagelaag zijn functies via Vsphere en VSAN ingebouwd die downtime elimineren, ook bij gepland onderhoud.

Heeft u geen zin meer in 200 handmatige configuratietaken? En wilt u in plaats hiervan in 20 minuten de eerste VM’s hebben draaien? Kom dan naar de EMC Kennissessie op 4 mei en leer hoe u en uw organisatie kunnen profiteren en direct klaar zijn voor een private én hybrid cloud.

Deze sessie is een must voor Systeem beheerders, Storage beheerders, Netwerk beheerders, IT management, Capaciteitsmanagement, ROBO beheerders en IT planning.

Tijd: 10.00 – 12.00 uur, inclusief lunch

Wilt u deze sessie niet missen? Schrijf u dan hier in.

Gegevens

Datum:
4 mei 2016
Tijd:
10:00 - 12:00