Onze Auteurs

Bart Sjerps

Bart Sjerps


On a never-ending mission to drive cost reduction and improved service levels to our customers. This can be applied to any technology - but I specialize on optimizing Oracle Database deployment at our customers, and offering alternatives for classic Data Warehouse / Business Intelligence initiatives. Take a look at my blog to find out how. Specialismen Oracle, performance tuning, virtualization & cloud computing. The keyword is Efficiency - lean & mean.

Hans Timmerman

Hans Timmerman


Hans Timmerman (1953) is als CTO binnen Dell EMC Nederland verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verdieping van zowel Dell EMC's lokale business en technology development als voor de bestaande strategische allianties en partnerships. Een groot deel van zijn carrière was Hans werkzaam in de Nederlandse vliegtuigindustrie. Daarna bekleedde hij bij verschillende IT-bedrijven management- en directiefuncties.

Redactie Dell EMC Blog

Redactie Dell EMC Blog


De redactie van Dell EMC Blog zorgt ervoor dat het blog een bron van inspiratie is voor de lezers. Naast visieverhalen delen onze technische consultants regelmatig technische insights, tips, tricks en best practices met u.

Roy Mikes

Roy Mikes


Waar Roy Mikes binnenkomt, ontstaat beweging. Roy is een energieke, creatieve geest die humor en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Roy is sinds 2014 werkzaam bij Dell EMC en heeft meer dan 15 jaar brede kennis en ervaring in de IT met focus op virtualisatie, storage en cloud architecturen. Vanuit zijn rol als Sr. Partner Systems Engineer ligt zijn focus op Technical Sales Enablement en is hij verantwoordelijk voor pre-sales activiteiten en go-to-market strategieën binnen de channel. Roy streeft naar de meest loyale en zelfvoorzienende Dell EMC Partner SE community in onze industrie. Daarnaast is hij een VMware vExpert, Dell EMC Elect en actief blogger op zijn eigen site www.mikes.eu

Ruud Mulder

Ruud Mulder


Ruud Mulder is een IT Infrastructuur en Storage Architect met meer dan 15 jaar praktische en theoretische kennis en ervaring in pre sales, consultancy en technische advisering. Sinds juni 2015 is hij bij Dell EMC werkzaam als Advisory Systems Engineer. Vanuit deze rol is hij verantwoordelijk voor de techische advisering en de begeleiding van partners en eindklanten binnen het Enterprise district. Hij is in staat om het juiste evenwicht aan te brengen en te behouden tussen een technische en business focus. Om zo op de meest optimale en efficiente manier de doelstellingen van de klant of het project te behalen. Daarbuiten is Ruud ook nog een actief spreker en blogger voor onder meer Computable.

Tony van Büüren van Heijst

Tony van Büüren van Heijst


Tony is sinds 2010 werkzaam bij Dell EMC als Advisory System engineer. Hij heeft zichzelf als doel gesteld gebruikmakend van zijn kennis opgedaan in vorige rollen, klanten te helpen de brug te slaan tussen de wereld van de applicatie ontwikkeling en de infrastructuur met als uiteindelijk doel de infrastructuur optimaal af te stemmen op de vraag vanuit de business om snel en efficient nieuwe functionaliteit op te leveren. Tony maakt hierbij gebruik van zijn kennis opgedaan in het verleden in het Database beheer en performance management van Enterprise Applicaties en Agile applicatie ontwikkeling. Daarnaast is Tony een gecertificeerd TOGAF en Cloud architect.

Wouter Kolff

Wouter Kolff


Wouter Kolff is Sinds 1996 in dienst bij Dell EMC en heeft door de jaren heen verschillende marketing en technische rollen vervuld. Wouter is als Advisory Systems Engineer een Dell EMC proven Cloud Architect en heeft een adviserende rol in het opzetten van cloud en storage infrastructuren en diensten. Hij ontwerpt gevirtualiseerde oplossingen van eenvoudige storage systemen tot complete cloud ready date centers. Hierbij adviseert Wouter klanten over het gebruik en met name over de uitdagingen op het beheersvlak. Dell EMC heeft namelijk al heel vroeg onderkend dat er naast de ontwikkeling van de verschillende virtualisatietechnieken ook het beheer en de integratie in een belangrijke rol spelen. Er zijn verschillende invalshoeken, zoals server virtualisatie met VMware of de virtualisatie van de achterliggende storage infrastructuur componenten zoals SAN en NAS of de daarvan afgeleiden virtuele storage/informatie management functies zoals back-up en uitwijk.