About

Welkom op het blog van Dell EMC Nederland. Op dit blog leest u over trends en ontwikkelingen in de wereld van informatietechnologie. We doen dit door u te wijzen op interessante artikelen, filmpjes en opiniestukken van professionals uit het veld.

Heeft u ideeën om dit blog te verbeteren, suggesties voor nieuwe artikelen of zou u eventueel een bijdrage willen leveren? Stuur dan een e-mail naar netherlands@emc.com.

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de website www.emcblog.nl

De bijdragen op dit blog zijn afkomstig van individuele medewerkers van Dell EMC en andere organisaties. Bijdragen op dit blog gebeuren op persoonlijke titel en vertegenwoordigen niet perse de visie van Dell EMC. Dell EMC is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op dit weblog plaatsen – bijvoorbeeld in een reactie – en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Reacties zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van Dell EMC.

Dell EMC Blog bevat links naar andere sites. Dell EMC is niet aansprakelijk voor deze blog of sites die u mogelijk opent via deze blog. Websites of blogs die u opent, ook al dragen ze mogelijk het Dell EMC-logo en wordt er informatie gepubliceerd over producten en diensten van Dell EMC, zijn onafhankelijk van Dell EMC en Dell EMC wordt verder niet verantwoordelijk gehouden voor de inhoud. Anonieme reacties, bedoeld om auteur of betrokken personen of bedrijven in negatief daglicht te stellen, worden zonder discussie verwijderd.

Reageren is niet mogelijk